O Nama

Tko smo mi?

Sportsko klađenje definitivno je evoluiralo posljednjih godina, no mnogi hrvatski kladitelji nastavljaju igrati na isti način kao i prije dvadeset godina, kada smo svi stajali ispred šaltera i nestrpljivo čekali svoj rad za uplatu listića.

Mi smo ovdje da vam otvorimo oči i otkrijemo nove trendove u svijetu klađenja, nastale zahvaljujući prelasku vodećih priređivača igara na sreću na Internet, ali i pod utjecajem drugih novosti koje nas danas okružuju.

U svakom slučaju, dobro proučite parenzana.com.hr, jer saznat će ovdje ponešto o isplativim i neisplativim bonusima, modernim opcijama uplata i isplata, sportovima koji djeluju čudno, ali mnogo obećavaju, kao i okladama koje se najviše isplati zgrabiti...

Zašto baš online klađenje?

U Hrvatskoj danas imamo na izbor brojne igre na sreću, u kojima se godišnje okrene nekoliko milijardi kuna, što jasno pokazuje koliko ih naši sugrađani vole. Loto će uvijek biti popularan, jer Eurojackpot danas nudi zgoditak u stotinama milijuna kuna, za koji doduše imate izglede 1 naprema 95 milijuna da ga ulovite. No, nada umire posljednja.

Zanimljiv je postao i online casino s brojnim različitim igrama uključujući i one s progresivnim jackpotom, uz koje sretan dobitnik preko noći može promijeniti svoju svakodnevicu. No, mi preferiramo online klađenje zato što nagrađuje znanje i sustavnu igru, a ako ste spremni stalno prilagođavati svoju taktiku okolnostima i uvijek tražiti dodatne prilike za zaradu, definitivno imate izgleda ostvariti dugoročan profit.

Sportske kladionice danas vam nude bezbroj različitih opcija za klađenje, kako prije početka utakmica, tako i dok se akcija odvija pred vašim očima. Danas više nitko ozbiljan ne prognozira isključivo pobjednike dvoboja, već su tu specifične oklade, poput hendikepa i zbroja golova, koševa ili gemova, koji katkad predstavljaju najizgledniji put do dobitka.

Također, vodeći priređivači online klađenja donose nam tridesetak različitih sportova za klađenje, uključujući i neke egzotične, što treba imati na umu. Ako poznajete neko malo popularno natjecanje bolje od bookmakera, tada i vaši izgledi za dobitak značajno rastu. U svakom slučaju, ako dodamo tome svemu besplatne video prijenose utakmica koje kladionice osiguravaju svojim igračima, jasno je da sportsko klađenje više nije ni slično onome kakvo je bilo kad se tek pojavilo u Hrvatskoj, početkom novog tisućljeća. I tome se treba prilagoditi...

Zašto je važno igrati drukčije od većine?

Dobar kladitelj razlikuje se po svojoj filozofiji igre od ostalih, ne samo zato što većina nema dovoljno znanja da bi redovito pogađala listiće, nego i zbog toga što kladionice vrijednost koeficijenata i izbor oklada prilagođavaju glavnini korisnika, kako bi uvijek bile u plusu.

A tko igra drukčije i nalazi se u manjini, može proći ispod radara i smireno provoditi svoju strategiju, s ciljem dolaska do dugoročnog profita.

Zato na našoj stranici donosimo pregršt zanimljivosti koje će vam otkriti alternativne puteve kojima možete krenuti u vašoj kladioničarskoj avanturi. Svakako pročitajte što imamo za reći i razmislite možete li i sami upotrijebiti ove strategije kako biste poboljšali vlastitu vještinu online klađenja...